Contact

Met de Nieuwegeinse Taxi rijzt u voordelig en met fasteprijzen vanuit Leerdam naar alle locatie in Regio Utrecht!!

Taxi Nieuwegein is de goedkoopste Hispeed Taxi uit uw Regio, zo bied Taxi Nieuwegein haar stadsritten van Nieuwegein comfortabel en veilig naar Stad Utrecht voor maar €20,- zonder parkeer problem rechtstreeks naar de Stad van Utrecht.  Taxi Nieuwegein Dag en Nacht Taxi Service veilig en goedkoop Taxi Nieuwegein 24H-7dagen per/wk vaste prijzen wat geen dag of nacht tarieven kent!!

 

Retour Inboeken bij Taxi Nieuwegein.

Bij Taxi Nieuwegein is het mogelijk om een  retour rit te boeken!!, Gaat u bijvoorbeeld  naar een verjaardag en wilt u op een bepaalde tijdstip ook weer met de taxi naar huis? dat kan bij Taxi Nieuwegein dan hoeft u als het aan ons ligt geen 2 keer te bellen maar kunt u gelijk een retour boeken. De Taxichauffeur van Taxi Nieuwegein staat dan op de afgesproken tijdstip om u en uw gezelschap weer veilig goedkoop en comfortabel na een avondje uit naar huis te brengen.

 

Online Reserveren

Met Taxi Nieuwegein kunt u rechtstreeks online reserveren en weet u ook van tevoren hoeveel de reis u gaat  kosten.

 

Luchthavens Service van Taxi Nieuwegein

Naast de Stadsritten Service van Taxi Nieuwegein kunt u ook gebruik maken van onze Luchthavens diensten!! met Taxi Nieuwegein rijzt u lekker comfortabel en ontspannen naar uw gewenste Luchthaven in de hele land en elders in Europa, Zo rijzt u vanaf Nieuwegein naar Schiphol al vanaf €57,50.-

Taxi Nieuwegein is 24H-7dagen per/wk telefonisch bereikbaar op 030-6880711.


Contactformulier

Uw naam:
Uw e-mail:
Onderwerp:
Uw bericht: